[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Drs Jan van den Belt, RA

Arengo. Regisseur van verandering. © Arengo 2011

  
Jan van den Belt is consultant en registeraccountant en heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van financial- and managementaccounting, management control, information engineering, administratieve organisatie, en projectmanagement.

Jan studeerde Bestuurlijke Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna hij in 1984 post-doctoraal het Accountancy diploma behaalde. Na een korte tijd in de accountancy heeft Jan ruim 11 jaar bij (Moret) Ernst & Young te Utrecht gewerkt. In 1995 werd Jan zelfstandig ondernemer als registeraccountant voor het midden- en kleinbedrijf. In 1998 bracht Jan deze onderneming in bij Van Elderen, accountants & belastingadviseurs. In 2004 sloot Jan zich aan bij Arengo.

Sinds 1988 is Jan daarnaast als universitair docent Bestuurlijke Informatieverzorging en Management Control bij de post-doctorale accountantsopleiding aan de Vrije Universiteit te Amsterdam verbonden.
Jan is werkzaam op het snijvlak van ICT, administratieve organisatie en risico management in verschillende rollen: leidend, uitvoerend en kwaliteitsbewakend, en in diverse sectoren: overheid, handel, industrie, gezondheidszorg, financiele dienstverlening.Tel: + 31 (0) 653 784042