[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Opdrachten in de handel, industrie en logistiek

Arengo. Regisseur van verandering. © Arengo 2011

  
Arengo introduceert het rijden met Fuel Cell Electric Vehicles ( FCEV’s) in Nederland.
De Europese unie streeft er naar om de CO2 uitstoot in 2050 met 80 % te reduceren
Arengo brengt als onafhankelijke organisatie de verschillende partijen – autoproducenten, energieproducenten en tankstations – bijeen  zodat er binnen drie jaar tenminste 15 FCEV tankstations in Nederland zijn en 5000 FCEV’s de weg op kunnen. (Lees meer)

Productieplanning bij verpakkingsproducent
Een middengroot bedrijf, onderdeel van een Amerikaanse producent van papier- en kartonproducten maakt massief kartonnen trays op maat, voor het verpakken van groente en fruit. Optimaal materiaalgebruik en efficient gebruik van de machines bepalen direct de marge op de producten.

Informatievoorziening op de schop
De directie van een handelsonderneming wilde het functioneren van de ICT-afdeling verbeteren, en tevens grote projecten starten om te voldoen aan de groeiende behoefte vanuit de business aan informatie en informatiebeschikbaarheid. (Lees meer)

Naar een elektronisch inkoopproces via internet
Een multinationale onderneming was op zoek om een aantal voordelen te halen uit een elektronisch inkoopprogramma over meerdere business units. Arengo werd gevraagd om hierover de regie te voeren.

ICT inhaalslag van een transportonderneming
De rol van ICT kent een toenemend belang in de transport branche. Innovatie en samenwerken in de supply chain met opdrachtgevers - met het doel de kosten in de keten te verlagen - is cruciaal. De directie van een transportonderneming wilde daarom een inhaalslag maken op ICT-gebied, om de concurrentie het hoofd te bieden. (lLees meer)