[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Opdrachten in de financiele sector   

Arengo. Regisseur van verandering. © Arengo 2011

  

Rapportage economic capital
Een grote verzekeraar dient de betrouwbaarheid van haar gerapporteerde economic capital aan te tonen. Arengo heeft hiertoe een plan van aanpak opgesteld en leiding gegeven aan de realisatie hiervan.  (Lees meer)


Realisatie van beveiligsvoorschriften inzake credit card gegevens
Bij een processor van credit card transacties voert Arengo het programma- en projectmanagement uit gericht op de implementatie van Payment Card Industry Data Security Standard - dus de veiligheidsstandaarden voor de betaalkaarten industrie.
(lees meer)


Beoordelen intern betrouwbaarheidssysteem
Ten behoeve van de Sarbanes Oxley-verklaringen ‘302’ en ‘404’ bij diverse organisaties (banken, verzekeraars, telecom, vervoer, farmacie) participeerde Arengo in projecten inzake de inhoudelijke beoordeling van de risico’s en controlemaatregelen betreffende financiële informatie. (Lees meer)Opstellen risicomanagement framework
Ten behoeve van de inrichting van een shared service centre bij een bank heeft Arengo een risicomanagement framework geschreven.
(Lees meer)Realisatie van beheersmaatregelen in verzekeringssysteem
Ten behoeve van de realisatie van een geautomatiseerd systeem voor levensverzekeringsproducten bij een verzekeraar heeft Arengo een set van controlemaatregelen ontworpen.
(Lees meer)