[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Drs. Frank Ex

Arengo. Regisseur van verandering. © Arengo 2011

  
Frank Ex helpt organisaties met het uitwerken van nieuwe ideeën, het realiseren van groeiplannen en het opzetten van nieuwe bedrijven. Het accent ligt daarbij op organisaties die met hoog opgeleide professionals projectmatig werken. Hij heeft zijn ervaring opgebouwd in verschillende sectoren, maar vooral in de zorg en het MKB.

Frank is zijn carrière begonnen als violist. Grote lijnen, het opbouwen van een goede spanningsboog zijn dan vanzelfsprekend belangrijk, maar ook aandacht voor details. Je eigen partij goed kunnen spelen, maar ook gericht zijn op samenspel.

De economie studie in Rotterdam, met als afstudeerrichting Bestuurlijke Informatiekunde legde een zakelijk fundament onder zijn creativiteit.

Als projectmanager en later als adviseur voor het automatiseringsbeleid bij de Rabobank leerde hij om snel complexe situaties te doorgronden en terug te brengen tot hun hoofdlijnen. Bij Ernst & Young Management Consultants bouwde hij deze vaardigheden verder uit. In diverse sectoren, steeds op het snijvlak van financiën, interne organisatie en automatisering hielp hij organisaties bij het structureren van hun bedrijfsprocessen en de informatievoorziening die daarbij nodig is.

Daarna heeft Frank als zelfstandig (interim) manager meer dan 14 jaar gewerkt als statutair directeur in internationale, projectmatig werkende organisaties van professionals, in de gezondheidszorg en de IT.

Frank is op zijn best in startups, turn arounds en professionalisering van organisaties.


E-mail: Ex@arengo.nl

Tel: +31 (0) 653390010