[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]

Drs. Betty de Vries

Arengo. Regisseur van verandering. © Arengo 2011

  
Betty de Vries begeleidt boards, managers en medewerkers bij de uitdaging om grip te krijgen op vernieuwing en verandering. Ze doet dit vanuit een interim positie of als management consultant.

In de afgelopen twee jaar gaf ze leiding aan de nieuw opgezette adviespoot van Calibris, kenniscentrum voor praktijkleren in Zorg, Welzijn en Sport. Ze positioneerde de afdeling, ontwikkelde een productenportfolio en begeleidde de adviseurs tot meer resultaatgerichte en ondernemende professionals, die met succes effectieve arbeidsmarktinitiatieven in gang zetten.

Komend uit de internationale consultancy, waar ze veel verschillende bedrijven uit diverse sectoren van binnen leerde kennen, begeleidt ze  sinds 2000 strategische veranderingen en innovaties in Nederland, in zorg, onderwijs, (semi)overheid en in specifieke programma’s. Bij het UMC Sint Radboud begeleidde ze een aantal afdelingen bij het ontwikkelen van een meer ondernemende en bedrijfsmatige manier van denken en werken. In de ouderenzorg was ze de projectregisseur bij het invoeren van een nieuw zorgconcept, inclusief de nieuwe werkprocessen en de ICT. Gedurende een aantal jaren was ze directeur van het Nijmeegs Innovatie Platform. Ze was programmamanager van de Digitale Universiteit, en van het innovatieprogramma "de Beschermengel" in Oost-Nederland.

Betty vertaalt strategie naar professioneel gedrag door duidelijkheid in leiden en coachen; met als trefwoorden: betrokken en loyaal, van denken naar doen, boeien en binden, humor en plezier. Ze is een vakvrouw in verandermanagement, innovatie, en bereikt zakelijk resultaat.


Tel: + 31 (0)651 391863